Постаните цибер суперхерој за мање од 40 долара помоћу ове етичке хакерске обуке

Аутор: Louise Ward
Датум Стварања: 5 Фебруар 2021
Ажурирати Датум: 18 Може 2024
Anonim
Постаните цибер суперхерој за мање од 40 долара помоћу ове етичке хакерске обуке - Технологије
Постаните цибер суперхерој за мање од 40 долара помоћу ове етичке хакерске обуке - Технологије

Садржај


Да бисте зауставили хакера, морате размишљати попут хакера. Да бисте почели размишљати попут хакера, спустите се у етички хакерски пакет 2019. године.

С обзиром на то да цибер-криминал постаје епидемија, све више компанија тражи људе који могу тестирати њихову мрежну сигурност. Ти људи су познати као етички хакери и у основи су цибер суперхероји.

Обука за каријеру у кибернетичкој сигурности може коштати руку и ногу, али тренутно, Етички хакерски пакет 2019. можете да платите за само 39 долара. Ова огромна библиотека за учење укључује 10 курсева и више од 180 сати практичне наставе етичког хаковања.

Препознајте и спречите цибер нападе пре него што могу нанети било какву штету

Кроз преко 1.200 лекција, овај тренинг ће вам показати како препознати и спречити цибератне нападе пре него што могу да направе било какву штету. Научићете тестирање продора, истраге цибер-криминала, могућности напада Питхон-а и напада и друге неопходне алате за хаковање белих шешира.


Поред тога, овај пакет вам помаже да радите на три испита за цертифицирање у индустрији, као што је ЦомпТИА А +. Требат ће вам неке посвећености, али шестоцифрена плата коју бисте могли стећи својим новим вјештинама дефинитивно ће бити вриједна.

Етички хакерски пакет 2019. укратко:

  • Етички хакерски тренинг (вредност 2.000 долара)
  • Цибер Тхреат Интеллигенце Аналист (вредност 100 УСД)
  • Напредни упорни аналитичар претњи (вредност 100 УСД)
  • Обука хакерског рачунара и форензичких истражитеља (вредност 100 УСД)
  • ЦомпТИА А + Преп за сертификацију (вредност 100 УСД)
  • ЦомпТИА Сигурност + Припрема за сертификацију (вредност 100 УСД)
  • ЦомпТИА Нетворк + Преп за сертификацију (вредност 100 УСД)
  • Обука аналитичара безбедности (вредност 100 УСД)
  • Етички хакерски покретач (вредност 2.083 долара)
  • Етичко хакирање Питхон-ом (вредност 100 УСД)

Комплетан пакет има комбиновану вредност од скоро 4.900 УСД, али тренутно можете да се упишете за само 39 УСД. С обзиром на течајеве Етхицал Хацкер Боотцамп и Етхицал Хацкер Траининг сваки има малопродајну вредност од преко 2.000 долара, ово је сасвим добра понуда.


Притисните дугме испод да бисте га проверили.

ААПицкс тим пише о стварима за које мислимо да ће вам се свидети, а можда ћемо видети и део прихода од куповина извршених преко партнерских веза. Да бисте видели све наше најповољније понуде, пријеђите на ААПИЦКС ХУБ.

Свиђа вам се овај договор? Погледајте Ваулт, најбољи начин да осигурате своје податке на мрежи за само 9,99 УСД месечно.





Ако желите најбољу удобност и искуство слушања када је реч о слушалицама преко ушију, морат ћете искапати много теста. Два врхунска модела у премиум Блуетоотх слушалицама - Босе КЦ35 Сериес ИИ и Сони ...

Све није изгубљено ако нисте погођени: само поново покрените ажурирање фирмвера преко УСБ-а.Чини се да ново ажурирање фирмвера за слушалице Босе КЦ 35 ИИ ствара проблеме неким корисницима.Очигледно, ф...

Популаран