ИПхоне иПхоне 2019. дао је да нуди повратно бежично пуњење

Аутор: Louise Ward
Датум Стварања: 5 Фебруар 2021
Ажурирати Датум: 1 Јули 2024
Anonim
ИПхоне иПхоне 2019. дао је да нуди повратно бежично пуњење - Новости
ИПхоне иПхоне 2019. дао је да нуди повратно бежично пуњење - Новости


Прошло је неколико месеци од покретања иПхоне-а 2018, али Аппле је несумњиво напоран у раду на моделима 2019. године. А најновија гласина указује да би наредна серија могла добити карактеристике Хуавеија и Самсунга.

Јапански Аппле блог Мацотакара (х / т: 9то5Мац) извештава да ће нови иПхоне уређаји понудити технологију обрнутог бежичног пуњења интегрисане технологије уређаја, позивајући се на информације кинеских добављача. Функција обрнутог бежичног пуњења ИДТ-а такође је у Самсунговој Галаки С10 серији, која се продаје као Вирелесс ПоверСхаре.

Самсунг није први који нуди ову технологију, јер Хуавеи Мате 20 Про такође нуди повратно бежично пуњење. Али, Самсунг-ов процес пуњења омогућава брзину пуњења од пет вати у односу на брзину од око 2,5 В. Још не знамо колико би брзо било Аппле-ово решење за пуњење.

Ипак, функционалност би за Аппле могла бити веома важна, јер би могла да омогући корисницима да пуне Аппле Ватцх и АирПодс путем самог иПхоне-а. Тако да вам не би требало да носите додатне адаптере и каблове за пуњење ако то стварно не желите.


Такође бисте очекивали да ће Аппле повећати батерију својих надолазећих иПхоне уређаја како би омогућио обрнуто пуњење. На крају крајева, у чему је смисао ако пуњење Аппле Ватцх-а брзо попије сок вашег иПхонеа?

Мацотакара такође извештава да би Аппле могао да укључи 18-ватни адаптер за пуњење са новом иПхоне опсегом. Недостатак адаптера за брзо пуњење изван кутије већ је дуго једно од главних сметњи код иПхоне уређаја. Ово је посебно неугодно када уређаји попут Мате 20 Про погађају брзину пуњења од 40 вати уз укључени адаптер.

Да ли је обрнуто бежично пуњење главна функција за вас?

Потрошачи у Индији не трпе недостатак избора када је у питању куповина телефона. Од најновијег и највећег до улазног нивоа, има за свакога понешто. Срећом за оне са малим буџетом, на располагању је и ...

Игре са платформама један су од најстаријих жанрова у свим видео играма, а такође је и један од најпопуларнијих. У ствари, Марио франшиза спада међу најуспешније франшизе свих времена у било којем жа...

Чланци За Вас