Повећајте своје изгледе за Мицрософт Екцел тренинг прилагођен почетницима

Аутор: Louise Ward
Датум Стварања: 5 Фебруар 2021
Ажурирати Датум: 1 Јули 2024
Anonim
Повећајте своје изгледе за Мицрософт Екцел тренинг прилагођен почетницима - Технологије
Повећајте своје изгледе за Мицрософт Екцел тренинг прилагођен почетницима - Технологије

Садржај



Мицрософт Екцел може изгледати као неукротива звер. Само ако схватите како форматирати податке, може се осећати попут пуцања Да Винцијевог кода. Можда је баш зато толико много уносна каријера снажно су повезани са овим моћним софтвером за крчење броја.

Не очајавајте. Са пет комплета за учење и сати практичних вјежби, Мицрософт Екцел Боотцамп пакет може вам помоћи да схватите Екцел. Од тренутка, можете да обучите само 39 долара из компаније Тецх Деалс - 97% попуста то је укупна вредност.

С обзиром да сада подаци доминирају продајом, финансијама и другим секторима, Мицрософт Екцел вештине су вредније него икад. Чак и ако вас математика натјера да се намучите, овај пакет може помоћи трансформише вас у чаробњака Екцел-а.

Пакет Мицрософт Екцел боотцамп из 2019. године


Тхе видео лекције почињу од почетка, омогућава вам обилазак софтвера. Једном када знате како се кретати по интерфејсу, научите како да унесете своје податке, форматирате ћелије и остале основе.

Курс Адванцед Екцел показује како то учинити користите формуле и макронаредбе за анализу података. Такође откривате како да направите привлачне графиконе, док вам наменски курсеви помажу да савладате ПивотТаблес, ВБА и пословну анализу. Ове вештине требало би да импресионирају сваког послодавца, а ви добијате потврде о завршеном да потврди ваш тренинг.

Тренутно цео пакет износи само 39 долара и добићете доживотни приступ на свих пет курсева Није чудо што се преко 4000 људи већ пријавило.

Притисните дугме испод да искористите ову Мицрософт Екцел понуду пре истека рока.





Борбена недеља је пред нама! Један од највећих дана у години за ММА фанове долази ове суботе, 13. априла, са УФЦ-ом 236. Главни меч бит ће Мак Холловаи и Дустин Поириер, а средња борба између Келвина ...

Аппле ВВДЦ 2019 (која представља Светску конференцију за програмере) почеће следеће недеље. На овом годишњем догађају, Аппле представља нова ажурирања софтвера за многе своје производе, најважније иОС...

Наша Препорука