Деал: Уштедите 98% на пакету Премиум 2020 Леарн то Цоде

Аутор: Monica Porter
Датум Стварања: 22 Март 2021
Ажурирати Датум: 1 Јули 2024
Anonim
How to Animate in After Effects | FREE COURSE
Видео: How to Animate in After Effects | FREE COURSE

Садржај


Ако је ваша новогодишња резолуција а будућност у кодирању, није прерано да се припремимо. Ово је ваша прилика да покупите пакет Премиум 2020 Леарн то Цоде Цоде за само 45 УСД и крените.

Ово за почетнике комплет за учење има све. Научићете основе готово десетак програмских језика од Јава и Питхон до АнгуларЈС и ХТМЛ5. Снажно практично искуство на овим многим језицима помоћи ће вам да постанете швајцарски армијски нож вештина кодирања.

Зароните у скоро 150 сати кодирања садржаја.

Не брини о томе да само ту и тамо научиш пола сата на сваком језику; постоје скоро 150 сати кодирања садржаја упаковани у овај комплет за учење и добијате доживотни приступ. Можете проћи кроз преко 1400 научити да кодујете лекције и развијати пројекте од нуле.

У само првој лекцији научићете да шифрујете апликацију за блог комбинујући Екпресс, МонгоДБ и Семантиц УИ. Након што направите блог, постаћете изазов за изградњу клона Иелп. Ако сте желели да зароните у базе података, постоји лекција у потпуности посвећена оштрини ваших МиСКЛ вештина.


Лично, моја омиљена лекција у пакету је Јавасцрипт: Разумевање чудних делова. Зашто? Зато што показује колико дубоко иде овај комплет за учење. Ако желите да научите да шифрирате, не можете једноставно да научите основне функције учећи свађе сваког језика. Морате бити у стању да без страха победите штуцање на путу.

2020 научи код пакета:

  • Фулл Боцк веб камеру за развојне програмере - Вредност 200 долара
  • Научите програмирање Питхона у 150 корака - Вредност 200 долара
  • Мастерцласс дубоког учења: Класификујте слике помоћу Кераса - Вредност 200 долара
  • Сазнајте Флуттер анд Дарт: Комплетни развојни пројекти апликација - Вредност 500 УСД
  • ЈаваСцрипт: Разумевање чудних делова - Вредност 200 долара

Пакет „Леарн то Цоде“ 2020 има комбиновану малопродајну вредност од преко 2500 долара. Користећи овај посао, ви сте уштеда од 98% на мало и плаћање само 45 долара.


Готово 2.000 људи се већ пријавило. Придружите им се док можете преко дугмета испод.

Да ли овај договор није баш погодан за вас? Да бисте видели све наше најповољније понуде, упутите се до ТРГОВИНА ХУБ.





Изгледа да сви краду од свих у простору смартфона. Аппле је очигледно следећи у реду да уради цриббинг, пошто наводно доноси опцију преласка прстом преко иОС-а....

Виво Нек можда има две упечатљиве карактеристике - онај уздигнути предњи механизам камере и екран на целом екрану - али остатак Виво Некових карактеристика једнако је импресиван као што бисте могли да...

Совјетски